Privacybeleid

Privacybeleid website

Ontzorgd Wonen Groep doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Contactgegevens
Verantwoordelijken
Ontzorgd Wonen Groep 
Nevelgaarde 54 | 3436 ZZ Nieuwegein

Functionaris voor Gegevensbescherming
Mail: fg@blueprintgroup.nl

Wat betekent verwerken?
De AVG gaat over het ‘verwerken van persoonsgegevens’. Het begrip ‘verwerken’ is ruim en houdt onder meer in: het verzamelen, bewaren, raadplegen, gebruiken, verwijderen, met elkaar in verband brengen en het verstrekken van persoonsgegevens aan derde partijen die voor ons bepaalde diensten uitvoeren.

Welke persoonsgegevens verwerken wij van u en met welk doel?
Wij ontvangen de volgende gegevens en gebruiken die alleen voor het onderstaand omschreven doel.

1.3.1 Verbeteren van de website en de dienstverlening
Als u onze website bezoekt verwerken wij gegevens van u om onze website en de dienstverlening te verbeteren. Wij ontvangen de volgende gegevens en gebruiken die alleen voor het onderstaand omschreven doel.

Persoonsgegevens

Doel

De meest bezochte pagina’s

Om onze website te optimaliseren

Het surfgedrag

Om onze website te optimaliseren

Het tijdstip van het bezoek

Om onze website te optimaliseren

De gebruikte browser

Om onze website te optimaliseren

De geografische regio van de bezoekers

Om onze website te optimaliseren

De gebruikte zoekmachines

Om onze website te optimaliseren

Let op: deze informatie kan niet worden herleid tot één persoon.

1.3.2 Brochure aanvraag
Wanneer u een brochure aanvraagt op onze website laat u daarbij uw gegevens achter. We hebben uw gegevens nodig om per e-mail, of desgewenst per post, u de brochure op te kunnen sturen. We vragen daarbij uw:

Persoonsgegevens

Doel

voor- en achternaam

Om u goed aan te kunnen schrijven

telefoonnummer

Om contact met u op te kunnen nemen

e-mailadres

Om u de brochure te kunnen mailen

adres

Om de brochure op te kunnen sturen

postcode

Om de brochure op te kunnen sturen

woonplaats

Om de brochure op te kunnen sturen

geslacht

Om u goed aan te kunnen schrijven

1.3.3 Contactformulier
Als u wilt dat wij contact met u opnemen dan laat u uw gegevens achter. Wij verwerken daarbij:

Persoonsgegevens

Doel

Geslacht

Om u goed aan te kunnen schrijven

Voor- en achternaam

Om contact met u op te kunnen nemen

Adres

Om onze dienstverlening te optimaliseren

Postcode

Om onze dienstverlening te optimaliseren

Woonplaats

Om onze dienstverlening te optimaliseren

Telefoonnummer

Om contact met u op te kunnen nemen

E-mailadres

Om contact met u op te kunnen nemen

1.3.4 Aanmelden cliënt als verwijzer
Wanneer u als verwijzer uw cliënt bij ons aanmeldt hebben wij daar de gegevens van uw cliënt voor nodig. Deze gegevens worden te allen tijde versleuteld verzonden. We ontvangen de volgende gegevens:

Persoonsgegevens

Doel

Geslacht

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

Voor- en achternaam

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

Adres

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

Postcode

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

Woonplaats

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

Telefoonnummer

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

E-mailadres

Om uw cliënt goed aan te kunnen melden in ons systeem

We vragen ook altijd de gegevens op van de contactpersoon van de cliënt.

Persoonsgegevens

Doel

Voor- en achternaam

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

Adres

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

Woonplaats

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

Postcode

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

E-mailadres

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

Telefoonnummer

Om de contactpersoon goed te kunnen aanmelden in ons systeem en te koppelen aan de juiste cliënt

Naast de gegevens van uw cliënt verwerken we ook gegevens van u:

Persoonsgegevens

Doel

Naam huisarts

Om u goed aan te kunnen melden in ons systeem

Adres

Om u goed aan te kunnen melden in ons systeem

Woonplaats

Om u goed aan te kunnen melden in ons systeem

Postcode

Om u goed aan te kunnen melden in ons systeem

E-mailadres

Om contact met u op te kunnen nemen over de voortgang van de aanmelding

Telefoonnummer

Om contact met u op te kunnen nemen over de voortgang van de aanmelding

Wie ontvangen uw gegevens?De cliëntenadministratie, de marketingafdeling, de locatieverantwoordelijken en de zorgdirecteuren. Zij ontvangen echter alleen die persoonsgegevens die nodig zijn om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De gegevens die wij hebben ontvangen tijdens uw websitebezoek delen wij nooit met anderen buiten onze organisatie.

Hoe beveiligt Ontzorgd Wonen Groep uw persoonsgegevens?
Alle persoonsgegevens die u aan ons verstrekt via de website worden versleuteld verstuurd. De afdelingen die toegang hebben tot de website kunnen alleen inloggen door middel van een extra autorisatie. Zo zorgen we ervoor dat alleen de mensen die uw gegevens zouden moeten zien, dit ook daadwerkelijk kunnen. 

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Ontzorgd Wonen Groep bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk op grond van geldende wet- en regelgeving. De bijzondere persoonsgegevens die de verwijzer achterlaat bij de aanmelding van de cliënt worden minimaal vijftien jaar bewaard in het kader van de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. De gegevens zullen automatisch worden verwijderd. De gegevens die wij verwerken aan de hand van uw informatieaanvraag worden verwijderd zodra de informatie is verstrekt, tenzij u toestemming heeft gegeven om uw gegevens langer te bewaren.

1.7     Wat zijn uw rechten en hoe kan u deze uitoefenen?Als u (een of meerdere van) de onderstaande rechten wilt uitoefenen kunt u contact opnemen met onze Functionaris voor Gegevensbescherming. U vindt de contactgegevens boven aan deze privacyverklaring, uw rechten zijn:

  • Recht op informatie en inzage

Als u wilt weten welke gegevens Ontzorgd Wonen Groep van u heeft, dan kunt u dat vragen. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de gegevens die wij over u hebben verzameld en we willen u in staat stellen om na te gaan of dit is gebeurd in overeenstemming met de wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming.

  • Recht op correctie

Vindt u dat bepaalde gegevens niet kloppen? Dan kunt u een verzoek doen tot wijziging of aanvulling.

  • Recht op verwijdering

In sommige gevallen kunt u Ontzorgd Wonen Groep vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te verwijderen.

  • Recht op beperking

In sommige gevallen kunt u Ontzorgd Wonen Groep vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens tijdelijk te staken.

  • Recht op bezwaar

U kunt bezwaar maken tegen een bepaalde verwerking van uw persoonsgegevens. Ontzorgd Wonen Groep zal vervolgens beoordelen of zij aan uw bezwaar tegemoet kan komen.

  • Recht op overdraagbaarheid

Wanneer u toestemming geeft kan Ontzorgd Wonen Groep de door u verstrekte gegevens rechtstreeks overdragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

  • Recht om niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde individuele besluitvorming(rechtop een menselijke blik)

Ontzorgd Wonen Groep gebruikt uw gegevens niet voor geautomatiseerde besluitvorming.

1.8     Heeft u een klacht?
Als u een klacht heeft over de verwerking van persoonsgegevens door Ontzorgd Wonen groep dan horen we dat graag van u.  We zullen er alles aan doen om deze klacht samen met u op te lossen.

Als u er met ons niet uitkomt dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. U vindt de contactgegevens van de Autoriteit Persoonsgegevens via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

1.9     Aanpassingen privacyverklaring
Ontzorgd Wonen Groep behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring nader aan te vullen of om hierin wijzigingen aan te brengen. De meest recente versie vindt u op onze website.

Privacybeleid bewoners

Kom kijken op een
van onze locaties

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Om deze website te gebruiken, gebruiken wij de volgende vereiste technische cookies:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services

Hoofdkantoor

Ontzorgd Wonen Groep

Nevelgaarde 54, 3436 ZZ Nieuwegein
Telefoon 088 – 5057000
E-mail info@ontzorgdwonen.com

Brochure ontvangen

Wilt u alles nog eens rustig nalezen? Vraag dan kosteloos onze brochure aan via onderstaand formulier. Mocht u tussentijds vragen hebben, dan kunt u ons bellen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8.00 tot 21.00u op telefoonnummer 088 505 7000.